Internaționalul francez Mathieu Debuchy, gazdă a Turneului European de Padbol


Delegația României, însoțită de președinta Asociației Române de Padbol, Elisabeta Gherghișan, a fost primită de reprezentanții padbolului din Franța, Philippe Liard și Mathieu Debuchy, ultimul fiind fost internațional francez și finalist al FIFA World Cup Rusia 2018 (foto).

Au fost trei zile de meciuri intense pentru cele trei echipe românești participante la Turneul European de Padbol, ediția Franța 2019.

După trei meciuri foarte puternice, echipa din București, formată din Vasile Rafael și Mihai Țiplic, s-a calificat în ”sferturi”, unde au pierdut în fața actualilor câștigători ai Turneului European din Franța, Gregoor van Dijk și Ricardo Marquez.

Vasile Rafael se află la a treia participare internațională, primele două fiindla Campionatul Mondial 2016 din Uruguay, iar cea de a doua – la Cupa Europeană – România 2017 (locul trei), la care a participat și actualul său coechipier.

Bodgan Răducan și Olivian Surugiu (fost jucător de prima ligă fotbalistică înRomânia), reprezentând clubul Flux Arena din Craiova, au făcut un turneu foarte bun și au reușit să termine pe un onorabil loc 3, într-o grupă foarte grea, numită și “grupa morții”.

Au pierdut primul meci în fața portughezilor de la Padbol Sintra (actualii vicecampioni ai turneului), apoi tricourile alb-albastre le-au purtat noroc, reușind să se impună în fața francezilor de la BazSport, ultimul meci fiind pierdut în fața francezilor de la FootsalPad, în echipa cărora a jucat Philippe Liard, cel împreună cu care internaționalul Debuchy promovează padbolul în Franța.

Ionuț Pălăduța și Oanea Dragoș – echipa ce a reprezentat clubul GreenfieldBârlad și zona Moldovei – au avut noroc de o grupă mai usoară, reușind să treacă mai departe. În ”sferturi” au avut meci direct cu una din echipele portugheze, de care au fost eliminați.Echipele noastre au jucat padbol la nivel european. Gândul lor…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.