INSTASTORY | Bianca Andreescu e pe val


Bianca Andreescu este noua stea a tenisului feminin. Cu un joc diversificat și cu un entuziasm specific vârstei sale, sportiva născută în Canada din părinți români a luat prin surprindere circuitul mondial în ultimele săptămâni, făcând victime celebre (Dominika Cibulkova, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Angelique Kerber) în marșul către trofeul de la Indian Wells, primul său titlu WTA.

Bianca Andreescu nu și-a negat niciodată rădăcinile românești, dar s-a declarat extrem de fericită pentru faptul că trăiește în Canada și recunoscătoare pentru viața pe care o trăiește acolo. Jucătoarea de tenis s-a molipsit de spiritul demonstrat de oamenii din America de Nord și trăiește, la rândul ei, ”visul American”. Motto-ul postat pe contul official de Instagram spune multe, dacă nu chiar totul, despre adolescenta de 18 ani care a impresionat lumea tenisului: ”Make it happen” ( n.r. – Fă în așa fel încât să se întâmple!).

167 postări
68.200 urmăritori
280 urmăriți

VIDEO | Fără ocolișuri, despre prietenii și fricile Biancăi Andreescu. Acasă s-a înconjurat de câini, dar se teme de o arahnidă

Post-ul INSTASTORY | Bianca Andreescu e pe val apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.