Imagini de la antrenamentul de azi al tricolorilor. Tatuaj nou pentru Nicolae Stanciu | GALERIE FOTO


Echipa națională de fotbal a României a efectuat miercuri dimineață, la Mogoșoaia, un nou antrenament în vederea meciului cu Suedia, programat sâmbătă, la Stockholm, ora 19:00, primul din preliminariile EURO 2020.

Selecționerul Cosmin Contra împreună cu staff-ul său a exersat mai multe formule de joc pentru meciul cu sfertfinalista de la CM 2018.

În timpul ședinței de pregătire, Nicolae Stanciu, 25 de ani, a lăsat să se vadă ultimul tatuaj pe care și l-a făcut pe piciorul drept. Mijlocașul de la Al Ahli (Arabia Saudită) are o colecție impresionantă de imprimeuri pe corp.

Nicolae Stanciu are tatuat pe mâna dreaptă chipul lui Joker, rivalul lui Batman.

Tricolorul mai are desenat pe degetele de la mâna dreaptă mesajul ”Comes back around” (După faptă și răsplată) și două semne de carte, damă de inimă neagră și damă de inimă roșie.

Tricolorul și-a tatuat pe gât numărul 1936, probabil anul de naștere al bunicii pe care a iubit-o atât de mult și al cărui chip îl are imprimat pe umăr, cifra VII și o inimă neagră din cărțile de joc, iar pe gamba dreaptă un emoticon smile și un mesaj.

Delegația României va decola joi spre Stockholm, urmând a reveni în țară, la Cluj-Napoca, a doua zi după jocul cu Suedia. Pe 26 martie, de la ora 21:45, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, tricolorii vor întâlni Insulele Feroe.

Fotografii: frf.ro

Citește și: Operează 25 DE ORE pe zi! Conform tabelelor cu programul operator al Spitalului Județean Timișoara, dr. Mihai Ionac a operat și 25 de ore într-o singură dată calendaristică

Post-ul Imagini de la antrenamentul de azi al tricolorilor. Tatuaj nou pentru Nicolae Stanciu | GALERIE FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.