Horia Tecău, eliminat în primul tur la Monte Carlo. Marius Copil a preferat Berăria H în locul calificărilor din Principat


Horia Tecău, 34 de ani, 33 ATP la dublu, a disputat astăzi prima partidă pe zgură a sezonului și nu i-a mers deloc bine.

Românul și parteneul său olandez, Jean-Julien Rojer, au fost eliminați de la Mastersul 1.000 de la Monte Carlo încă din primul tur.

Duetul format din rusul Karen Khachanov și din spaniolul Feliciano Lopez a trecut în două seturi de perechea româno-olandeză, scor 6-4, 6-3. Primul tur asigură suma de 10.020€, dar niciun punct ATP.
Distracție cu DJ Project
După rușinea pățită la meciul de Cupa Davis cu Zimbabwe, Marius Copil, 28 de ani, 80 ATP, a evitat să ia startul în calificările probei de simplu la Mastersul 1.000 de la Monte Carlo, turneu cu premii care însumează 5.585.030€. 

Arădeanul se află în București, iar sâmbătă seară a petrecut în restaurantul Berăria H din Herăstrău, unde a dansat pe ritmurile celor de la DJ Project, Mira, Ami și Giulia. 

Pe contul său de Instagram, sportivul a postat un video cu artiștii care se produceau pe scenă.

Post-ul Horia Tecău, eliminat în primul tur la Monte Carlo. Marius Copil a preferat Berăria H în locul calificărilor din Principat apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.