Helmut Duckadam nu e mulțumit de jocul FCSB: ”Cu tot respectul pentru Teja, eu cred că echipa nu arată aşa cum îşi doresc suporterii”


Preşedintele de imagine al clubului de fotbal FCSB, Helmut Duckadam, nu-l menajează deloc pe antrenorul Mihai Teja, pus de Gigi Becali în locul lui Nicolae Dică să crească nivelul de joc al echipei și să câștige campionatul.

Fostul mare portar a menţionat că echipa FCSB încă nu evoluează aşa cum doresc suporterii. „Cu tot respectul pentru Mihai Teja, eu cred că echipa nu arată aşa cum îşi doresc suporterii. Jocul echipei nu este aşa cum mi-l imaginez eu şi o mare parte dintre suporteri. Ne dorim toţi o echipă mult mai agresivă, o echipă care să domine adversarul, să nu avem emoţii ca în ultimele meciuri”, a precizat Duckadam.

Eroul de la Sevilla crede că titlul de campioană nu va fi decis în meciul pe care formaţia condusă de Mihai Teja îl va disputa, duminică, în deplasare, cu liderul clasamentului, CFR Cluj, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii I.

„Campioana nu va fi decisă de acest meci. Dar rezultatul întâlnirii poate reprezenta un atu important pentru una dintre echipe. Matematic există şanse. Dacă Steaua (n.r. – FCSB) va câştiga, atunci campionatul rămâne deschis”, a spus Duckadam.

Helmut Duckadam a menţionat că fotbalistul Olimpiu Moruţan nu are de ce să fie supărat pentru că a jucat doar 28 de minute în partida cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii I. „Au fost alţi jucători care au fost schimbaţi după 10 minute, care e problema? Moruţan a jucat aproape o repriză şi a fost schimbat pentru a ajuta echipa. Iar cel care a intrat în locul lui (n.r. – Florinel Coman) a câştigat practic partida. De ce să fie supărat Moruţan? Dacă vrea, să fie supărat pe el. Iar data viitoare să joace mai bine. Moruţan nu a păţit nimic, a jucat”, a spus Duckadam, care a împlinit 60 de ani, pe 1 aprilie.

Citește și: Tezaurul lui Vâlcov, trădat de un pașaport expirat! Cum arată banii pe care procurorii i-au găsit „creierului Guvernului…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.