GSP LIVE VIDEO | Dezvăluiri incredibile despre directorul adjunct de la CSM Ploiești: ”Cum am rămas fără 50.000 de euro din conturi. Îi place să i se spună Becali de Ploiești”


La două zile după ce s-a deschis sezonul pe hipodromui din Ploiești, Lucian Rădulescu, directorul adjunct de la CSM Ploiești, club finanțat de la bugetul local, persoana care se ocupă cu administrarea bazelor sportive din oraș, a fost acuzat la emisiunea GSP LIVE de mai multe matrapazlâcuri de omul de afaceri Lucian Gheorghe.

Gheorghe îl acuză pe Rădulescu de fals și uz de fals într- afacere de 350.000 de euro și susține că iubita acestuia din urmă i-ar fi furat din bancă 50.000 de euro. La rândul său, Rădulescu l-a acuzat pe Gheorghe de cămătărie și șantaj.

”Între anii 2013-2015 l-am împrumutat cu diferite sume de bani scopul fiind de a înființa anumite benzinării. Suma totală de bani a fost de 350.000 de euro. Aveam încredere în el. Mi-a dat înapoi 20.000 de lei vechi. Concubina domnului Rădulescu e directoare la OTP Bank și mi-a sustras bani din cont. Mi-am deschis cont la rugămintea lor și apoi am rămas fără 50.000 de euro. Am făcut plângere pentru furt la ANPC, iar ANPC a mers la Poliția Prahova. M-am trezit cu altă plângere penală în care sunt chemat pentru șantaj și camătă. Și în hârtia notarială făcută între noi scrie clar că e un împrumut fără dobândă. El spunea că-mi dă 25% din a doua benzinărie cumpărată. Ivan Georgiana, concubina domnului Rădulescu, a făcut plângerea. Plângerea a fost respinsă de instanțe”, a declarat Lucian Gheorghe la GSP LIVE.

În contractul de împrumut, se scrie printre altele că suma acoperă jocuri de noroc, însă Rădulescu a negat că joacă la pariuri sau jocuri de noroc.

De asemenea, Gheorghe a spus despre Rădulescu că nu are studii superioare, fiind incompatibil cu poziția pe care o ocupă. Și că în declarația de interese, el însuși a notat că e și agent de fotbaliști și consilier pe probleme de sport pentru un cabinet parlamentar.

”Mi-au spus că au toată poliția Prahova la degetul mic.
Lucian…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.