Golul lui Moldoveanu candidează pentru Trofeul Puskas: ”Ar fi frumos ca toată România să promoveze acest gol”


Golul marcat de Robert Moldoveanu, 20 de ani, în derby-ul din Liga a 2-a Petrolul Ploiești – Universitatea Cluj, scor 1-0, poate candida cu șanse mari de reușită la Trofeul Puskas.

Acest trofeu este acordat de Federația Internațională de Fotbal (FIFA) jucătorului care marchează cel mai frumos gol al anului.

„Ar fi frumos ca toată România să încerce să promoveze golul marcat de Moldoveanu pentru trofeul Puskas. A fost un gol foarte frumos”, a declarat Eric.

Mijlocașul brazilian de la Viitorul a adăugat: ”Am văzut golul lui Moldoveanu şi ar fi bine să candideze la trofeul Puskas!”. Golul reușit de Robert Moldoveanu a fost o adevărată bijuterie.

FOTO: Captură Digi Sport

În minutul 29 al jocului Petrolul – ”U” Cluj, Moldoveanu a reluat din ”foarfecă” de la 12 metri lateral stânga, trimițând balonul cu boltă, peste portarul advers, în vinclul din dreapta!

”Mereu încerc la antrenamente astfel de execuţii şi îmi ies de fiecare dată. Sunt bucuros că mi-a ieşit şi acum. L-aş compara cu un gol de Liga Campionilor, în stilul lui Ibrahimovici sau Ronaldo”, a mărturisit, Robert Moldoveanu. 

Cele 10 nominalizări pentru Trofeul Puskas Award 2019 se fac la începutul lunii septembrie. Câștigătorul din 2018 a fost egipteanul Mohamed Salah, care a marcat unicul gol al meciului FC Liverpool – Everton 1-0, disputat pe 10 decembrie 2017, cu un șut la vinclu de la 12 metri lateral dreapta.

De-a lungul timpului, acest trofeu, care se acordă începând cu 2009, a mai fost acordat lui Cristiano Ronaldo, Neymar, Zlatan Ibrahimovici sau James Rodriguez.

«Iohannis era zero! Rigid ca un lemn, dar a progresat enorm». Avertisment pentru adversarii președintelui în anul electoral, transmis de cel care îl antrenează de 10 ani 

Post-ul Golul lui Moldoveanu candidează pentru Trofeul Puskas: ”Ar fi frumos ca toată România să promoveze acest gol” apare prima dată în…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.