Gimnasta Larisa Iordache se tratează la salonul deținut de soția lui Florin Tene


Larisa Iordache și-a ales clinica de înfrumusețare unde va merge permanent pentru a arată impecabil la JO de la Tokyo. Soția unui mare fotbalist se va ocupa de tenul gimnastei.

Anca Tene, soția fostului mare portat Florin Tene, și-a deschis de curând o clinică de înfrumusețare și întreținere care se află nu departe de Piața Dorobonți. De când a dat drumul, numeroase personalități i-au trecut pragul.

Unul dintre numele de referință este Larisa Iordache, pe care am întâlnit-o acolo cu puțin timp înainte de începerea unui tratament specific. Vrea să le calce pe urme lui Kate Moss sau Naomi Campbel, vedetele care folosesc exclusiv produsele pe care doar clinica Ancăi Tene le aduce în România.

Extrem de încântată de tratamentele pe care le face la clinica Ancăi, cea mai valoroasă gimnastă a momentului a ținut să prercizeze: ”Acord destul de mult timp aspectului meu fizic și cred că aici am găsit soluția. Sigur, nu-mi propun acum o modificare radicală. Dar o întreținere facială este cât se poate de binevenită”, a precizat Larisa Iordache.

Valoroasa gimnastă a dezvăluit că în vederea Jocurilor Olimpice de la Tokyo și-ar dori-o alături pe Anca Tene, care să se ocupe de aspectul ei înainte de o mare finală olimpică. ”Mi-am propus calificarea și implicit accederea într-o finală olimpică. Ar fi frumos dacă doamna Anca ar fi lângă mine, să mă ajute. De regulă, înaintea unui mare concurs, aloc cam două ore pentru a arăta foarte bine și la acest aspect,” a mai spus Larisa.

Invazie de soții de fotbaliștii

Anca Tene a dezvăluit că și foarte multe soții de fotbaliști au apelat la serviciile clinicii ei: ,,Au venit Sandra Mutu, Ana Maria Prodan dar și alte doamne. Aș putea spune că doamnele sunt destul de pretențioase . Totul ține și de evenimentele la care urmează să participe” , a spus Anca Tene, care printre clienți i-a avut pe Florin Răducioiu, Ciprian…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.