Gigi Becali, contact permanent cu Vasile Miriuță. Discuții halucinante între cei doi


FCSB joacă, luni, un meci de totul sau nimic cu AFC Hermannstadt. O partidă în care vicecampioana României are nevoie ca de aer de victorie, pentru a ține aproape de liderul CFR Cluj.

Disputa de pe teren este prefațată de cea din culise dintre patronul FCSB, Gigi Becali, și tehnicianul de la Hermannstadt, Vasile Miriuță. Antrenorul, care l-a ajutat pe Becali cu remiza ”smulsă” etape trecută la Cluj, în fieful campioanei, a dat și verdictul luptei la titlu: ”Am jucat cu cea mai bună echipă din România, cu cei mai buni jucători. CFR va câștiga campionatul!”.

O declarație prin care Miriuță a băgat bățul prin gard la adresa celui cu care a avut, în ultimii doi ani, numeroase dispute verbale spumoase. În ultima etapă din sezonul 2016- 2017, FCSB avea nevoie să câștige titlul ca FC Viitorul să nu o bată pe CFR Cluj (n.r. – s-a terminat 1-0 pentru formația constănțeană, care a devenit campioană), echipă pregătită atunci de Vasile Miriuță,

Tehnicianul l-a sunat pe Becali să-i garanteze că va juca pe teren!  ”Ţineţi minte că v-am dat cuvântul de onoare când am vorbit la telefon înainte de meciul Viitorul – CFR că vom juca pe bune şi aţi văzut că m-am ţinut de cuvânt”, i-a reamintit Miriuță lui Becali, anul trecut.

În noiembrie 2017, Gigi Becali a făcut niște declarații halucinante despre Vasile Miriuță, ajuns antrenor la Dinamo. ”Miriuţă este maghiar. Tu vrei Miriuţă maghiar să fie contra ungurilor? Nu o să fie niciodată. Miriuţă e un băiat extraordinar, eu îl iubesc pe Miriuţă, dar e maghiar, ţine cu ungurii lui, cu CFR-ul”, a fost declarația lui Becali pentru care CFR Cluj a făcut memoriu la Comisia de Disciplină a FRF, acuzându-l pe latifundiarul din Pipera de xenofobie.
Gigi Becali, contact permanent cu Vasile Miriuță: ”Hai, te rog frumos, spune!”
Dinamo a pierdut atunci cu 0-2, iar CFR Cluj a devenit, ulterior, campioană. Acum, Miriuță anunță că…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.