Gică Mihali a semnat cu Academia Muscelul Câmpulung. Cine-l însoțește în aventura din Liga 4 Argeș

La 25 de ani de la superba vară americană, încununată cu sfertul de finală contra Suediei la Cupa Mondială, Generația de Aur încă își caută locul în fotbalul românesc.

Ultima oară la CS Balotești, L2, Gheorghe Mihali, 53 de ani, a prins un loc în fotbalul mic. Stoperul care i-a blocat pe columbianul Valencia și pe argentinianul Balbo a fost prezentat la Academia Muscelul Câmpulung, formație din Liga 4 Argeș.

La gruparea piteșteană va evolua Junior Măcriș (21 de ani), fost jucător la FCSB și CSA Steaua. Măcriș a părăsit echipa Armatei la începutul anului 2018, când n-a mai fost luat în lot de Marius Lăcătuș.

Mihali i-a mai luat la echipă pe Dacian Varga și pe Cristi Pulhac, ambii jucând sezonul trecut în al patrulea eșalon bucureștean pentru CS FC Dinamo.

Reunirea lotului argeșenilor a avut loc luni, când au și fost prezentați noul tehnician, care a semnat un contract pe un an, și Junior Măcriș.

”Mulți prieteni îmi spun că e un nivel scăzut pentru că e Liga 4, dar sunt condiții incredibile aici. E imposibil să nu putem face performanță. Trebuie să înființăm o echipă, să căutăm jucători. Nu toți acceptă să vină să joace la Liga 4”.Gheorghe Mihali, la conferința de prezentare la Academia Muscelul Câmpulung

Post-ul Gică Mihali a semnat cu Academia Muscelul Câmpulung. Cine-l însoțește în aventura din Liga 4 Argeș apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.