GALERIE FOTO&VIDEO / Povestea trupei de copii care s-a calificat la DanceStar World Final 2019


Trupa de dans Loredana Dance participă la DanceStar World Final 2019, competiție ce se desfășoară în perioada 22-26 mai 209, în Croația.

DanceStar World Final 2019 – sau, pe înțelesul tuturor – Campionatul Mondial de Dansuri (secțiunea formații), ediția 2019. Competiția se adresează copiilor și juniorilor (5-16 ani) și se desfășoară în perioada 22-26 mai la Porec, în Croația.

La acest regal mondial al dansului s-au calificat mai multe trupe din România, după etape preliminare jurizate de arbitri din străinătate. Printre acestea și Loredana Dance, din București, formație înființată în ianuarie 2017. Prima oară sub denumirea de Just Dance, pentru ca acum, când vor participa la Mondiale, să evolueze sub numele clubului, care este, de fapt, cel al instructoarei care se ocupă de destinele acestor copii, Loredana Bunduc (30 de ani).
Obișnuiți cu locul 1
Emoțiile sunt mari, chiar dacă micuții dansatori au trecut prin furcile caudine ale unor calificări dure, aspre, încununate de acest mare succes – calificarea la competiția supremă din Croația.

“De la vârsta de 16 ani am intrat în sala de dans ca și coregraf, făcând ilustrații muzicale și coregrafii pentru diferite trupe, pregătind copii cu vârste cuprinse între 3 si 16 ani și având colaborări cu diferite gradinițe”, ne-a povestit tânăra coregrafă, care explică modul în care a ajuns aici: “În ianuarie 2017 am început activitatea și am pus bazele școlii de dans Loredana Dance. Am avut parte să lucrez cu mulți copii talentați și receptivi.
Munca mi-a fost, astfel, ușurată. În același an am participat la concursul internațional Bucharest Dance Festival, unde am obținut locul 1. Sunt mândră că au urmat, apoi, la diverse concursuri naționale și internaționale, multe alte locuri 1, la diferite secțiuni, fie că a fost vorba de dans modern, contemporan, show dance, majorete ori production – Fever Festival, Cupa…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.