GALERIE FOTO/ Ce-a făcut Zidane de când a plecat de la Real Madrid? Bani și călătorii!

Vânat de Manchester United, omul care a adus trei Champions League la rând în vitrina lui Real Madrid, Zinedine Zidane a promis că un an cel puțin se va ține departe de fotbal. Și s-a ținut de cuvânt. Și-a împărţit timpul între excursii în toată lumea și acțiuni caritabile ori publicitare.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a pozat, în noiembrie anul trecut, cu Zinedine Zidane la Marele Premiu de F1 de la Abu Dhabi, politicianul român atrăgându-și antipatia multor conaționali fiindcă n-a participat la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului.

Trecând peste episodul în care Tăriceanu s-a lăudat fiindcă a stat umăr lângă umăr ca să zâmbească alături de marele Zizou – „unul dintre cei mai buni fotbaliști”, asta da caracterizare, a lovit drept la țintă politicianul!, după ce s-a tras în poze și cu fostul El Rey al Spaniei, Juan Carlos -, ne-am întrebat ce mai face celebrul manager francez.

Familistul

Zizou e primul pe lista de dorințe de Crăciun a patronilor Glazer de la Manchester United ca să-l înlocuiască pe ex-„The Special One” Mourinho. Omul care a câștigat trei Champions League consecutive cu Real Madrid și-a luat un an sabatic, o vacanță pe termen nelimitat după succesele majore cu cel mai mare club al lumii.

Bărbatul de 46 de ani, cu un fizic de invidiat, cu una și aceeași soție, Veronique, de un sfert de veac, cu o familie frumoasă, face de toate.

Mult mai vesel și mai relaxat decât în perioada când încerca să-l comande pe Cristiano Ronaldo și era angajatul lui Florentino Perez. Zizou a străbătut, anul trecut,  lumea de la un capăt la altul. Fie în vacanță, în însorita Ibiza, în vară, cu tot familionul, fie doar romantic, numai el cu soția la Londra, la început de septembrie. Nu a trecut cu vederea nici sala de forță, acolo unde se antrenează periodic chiar alături de Veronique, drept dovadă fotografiile postate pe Instagram de…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.