Gabriela Firea a dezvăluit ce ofertă i-a făcut Cristinei Neagu: „Cu tot respectul pentru performanța ei și pentru valoarea ei”


După ce Primăria Capitalei a transmis, printr-un comunicat, că nu îi va mări salariul Cristinei Neagu, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dat detalii despre oferta făcută celei mai bune handbaliste a României. 

Firea a declarat, la Digi Sport, că își dorește ca Neagu să continue la CSM București, însă spune că nu îi poate oferi salariul pe care îl cere jucătoarea desemnată de trei ori cea mai bună handbalistă din lume.

„Au fost mai multe discuții în ultima perioadă. Cristina Neagu are acum un salariu de 17.500 de euro, iar impresarul ei cere o mărire la 20-21.000 de euro. Doamna Gabriela Szabo m-a informat despre asta. Cu tot respectul pentru performanța ei și pentru valoarea ei, dar noi nu ne permitem să oferim mai mult decât salariul existent. I-am făcut o ofertă de a menține salariul de până acum”, a spus Firea, la Digi Sport, potrivit gsp.ro. 

Cristina Neagu pune presiune pe oficialii CSM București și a amenințat că va pleca de la echipă, având ofertă de la Gyor, cea mai puternică echipă din lume.

Citește și:

„Mai sunt români în România?” Întrebarea vine de la o familie de emigranți în Spania și e pusă fără aroganță, cu dor de țară

Post-ul Gabriela Firea a dezvăluit ce ofertă i-a făcut Cristinei Neagu: „Cu tot respectul pentru performanța ei și pentru valoarea ei” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.