Gabriel Tamaș suportă greu detenția: „Este palid și foarte obosit, pentru că de trei nopți nu poate să doarmă”

Gabriel Tamaș, 35 de ani, se află într-o situație dificilă, după ce judecătorii tribunalului din Petah Tikva au modificat sancțiunea inițială pronunțată miercuri, arest la domiciliu, permițând poliției israeliene să-l țină în arest pe fotbalistul lui Hapoel Haifa până duminică.

Fundașul român a fost foarte afectat de schimbarea sentinței, mai ales pentru că a aflat-o când se pregătea să plece acasă. „Este palid și foarte obosit, pentru că de trei nopți nu poate să doarmă”, a declarat un apropiat al lui Tamaș, citat de site-ul one.co.il.
Astăzi va depune apel
„Șoc: acesta este cuvântul care descrie cel mai bine reacția prietenilor lui Tamaș, provocată de schimbarea sentinței”, a continuat sursa amintită. Un motiv în plus de îngrijorare ar fi faptul că jucătorul se simte singur după gratii, deoarece comunică greu, neștiind limba ebraică.

Fotbalistul se află după gratii începând de luni noapte, când a fost surprins de poliție la volan, cu permisul expirat, conducând cu 205 km/h, deși se afla sub influența alcoolului. Surse din anturajul lui au dezvăluit jurnaliștilor israelieni că astăzi va fi depus un apel, în speranța că i se va permite să-și ispășească pedeapsa în arest la domiciliu.

FOTO: instagram.com/gabrieltamas

Poate te interesează și Patronul lui Hapoel Haifa: „Gabriel Tamaș nu este singurul vinovat pentru ce i s-a întâmplat”

Post-ul Gabriel Tamaș suportă greu detenția: „Este palid și foarte obosit, pentru că de trei nopți nu poate să doarmă” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.