Fulham a stabilit un record negativ în Premier League: a pierdut toate cele 10 derby-uri cu rivalele din Londra


Fulham a fost învinsă duminică de Chelsea (1-2), în etapa a 29-a din Premier League, rezultat în urma căruia și-a îngreunat misiunea de a se salva de la retrogradare (cu 17 puncte ocupă locul 19, penultimul, la zece „lungimi” de prima poziție care asigură rămânerea în prima ligă). 

Suporterii celei mai vechi formații de fotbal profesionist din Londra (a fost înființată pe 16 august 1879) mai au un motiv de supărare: în acest sezon, favoriții lor au pierdut toate cele 10 derby-uri cu rivalele din capitala Angliei.

A fost 0-2 și 0-2 cu Crystal Palace, 1-3 și 1-2 cu Tottenham, 1-5 și 1-4 cu Arsenal, 0-2 și 1-2 cu Chelsea, 0-2 și 1-3 cu West Ham United.

Potrivit site-ului de statistică fotbalistică whoscored.com, aceasta reprezintă cea mai neagră serie a unei echipe contra rivalelor locale din istoria Premier League.

Poate te interesează și Speranțe ofensive pentru meciul cu Suedia. Toți atacanții naționalei României au marcat în weekend

Post-ul Fulham a stabilit un record negativ în Premier League: a pierdut toate cele 10 derby-uri cu rivalele din Londra apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.