FRF se delimitează de fanii care au folosit scandări xenofobe la meciul din Malta. Riscăm să jucăm fără spectatori cu Spania


Federația Română de Fotbal a anunțat azi pe site-ul oficial că se delimitează de acțiunile grupului de spectatori care a luat loc în sectorul suporterilor români la meciul din Malta de luni seară și a folosit scandări xenofobe pe parcursul jocului.

”FRF nu tolerează un astfel de comportament care contravine regulamentelor în vigoare ale tuturor competițiilor sportive și care nu face cinste niciunui susținător al naționalei României.

Prin astfel de acțiuni, cei responsabili îi pot priva pe toți suporterii români de șansa de a încuraja echipa națională de pe stadion.

Federația Română de Fotbal le mulțumește tuturor fanilor care au fost prezenți atât în Norvegia, cât și Malta, și au ales să susțină într-un mod civilizat echipa națională a României!”, se arată în comunicatul FRF.

Suporterii români sunt considerați recidiviști, iar UEFA ar putea sancționa naționala României cu disputarea cu porțile închise a meciului cu Spania, 5 septembrie, pe Arena Națională.

De altfel, reprezentativa condusă de Cosmin Contra a jucat fără spectatori meciurile cu Muntenegru și Lituania, ambele în Liga Națiunilor.

Citește și: EXCLUSIV | Ambasadorul Venezuelei la București, în fața imaginilor cu copii care caută hrană în pubele: „Situaţia e normală. Nu se mănâncă din gunoaie, sunt actori plătiţi”. Cum descrie viața în țara în care pâinea costă mai mult decât un plin de benzină

Post-ul FRF se delimitează de fanii care au folosit scandări xenofobe la meciul din Malta. Riscăm să jucăm fără spectatori cu Spania apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.