FRF l-a reclamat pe contestatarul Marcel Pușcaș la Disciplină. Decizia l-a surprins pe Răzvan Burleanu

Conducerea Federației Române de Fotbal nu-l iartă pe Marcel Pușcaș, cel mai aprig contestatar al administrației Răzvan Burleanu.   

FRF l-a reclamat pe fostul federal la Comisia de Disciplină și Etică, iar dosarul a rămas în pronunțare.

ACTUALIZARE 29 noiembrie. Comisia de Disciplină și Etică a dat o decizie care l-a surprins pe președintele FRF, Răzvan Burleanu: „Respinge sesizarea, ca inadmisibilă”.

Contactat de Libertatea, Marcel Pușcaș a rămas surprins: „Nu știu pentru ce am fost reclamat. Habar n-am. Eu am început de o lună activitatea la U Craiova 1948 Club Sportiv SA și n-am scos un sunet. Sunetele pe care le-am scos înainte n-au nicio legătură. Dacă am fost reclamat pentru ce am spus când eram fără angajament este o mare greșeală. Eu n-am primit nici o notificare de la Comisia de Disciplină a Federației. Mă voi interesa despre ce este vorba”.

Marcel Pușcaș s-a retras o perioadă din fotbal, dezamăgit că n-a fost ales președinte al FRF, dar a revenit în fotbal pe 11 octombrie, ca președinte la FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu.

Marcel Pușcaș a intrat în conflict cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, încă din perioada în care lucra în cadrul Federației. Cei doi s-au contrat dur inclusiv în campania electorală. 

Citește și: SECRETELE „COLECTIV”: Procurorii au chemat la audieri, ca martori, zeci de medici ATI de la cele 12 spitale care au tratat răniții de la „Colectiv”! „Nici măcar piele pentru grefe nu exista, dar ministerul spunea că avem de toate!”

Post-ul FRF l-a reclamat pe contestatarul Marcel Pușcaș la Disciplină. Decizia l-a surprins pe Răzvan Burleanu apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.