FRF: Curtea de Apel București a respins definitiv solicitările de daune ale Fotbal Club U Craiova SA. Mititelu: ”Nu e nimic definitiv”


Curtea de Apel București s-a pronunțat în mod definitiv în sensul respingerii solicitărilor de daune în cuantum de aproximativ 300 de milioane euro cerute Federației Române de Fotbal de Fotbal Club U Craiova S.A. pentru excluderea acestui club la data de 20 iulie 2011.

După 8 ani de litigii, pretențiile Fotbal Club U Craiova S.A., susținute pe calea unei suite întregi de demersuri procesuale, sunt dovedite în mod irevocabil ca neîntemeiate.

Federația Română de Fotbal își exprimă încă o dată adeziunea față de principiul legalității ca fundament al oricăror demersuri pe care le întreprinde în activitatea sa.

În cadrul tuturor acestor procese, apărările FRF au fost asigurate de societatea de avocatură “Țuca Zbârcea & Asociații” – prin avocat Dan Cristea, și de Adrian Stângaciu, Managerul Departamentului Juridic al FRF.

Adrian Mititelu a reacționat la DigiSport: ”Au câștigat o bătălie, nu războiul. Pe fond, nu s-a pronunțat decizia. Oricum, mergem, finalment, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne”.

Adrian Mititelu susține că a câștigat războiul pentru palmares Științei

Post-ul FRF: Curtea de Apel București a respins definitiv solicitările de daune ale Fotbal Club U Craiova SA. Mititelu: ”Nu e nimic definitiv” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.