FRF a anunțat sancțiunea dictată lui Florin Talpan. Juristul CSA Steaua a scăpat ieftin

Comisia de Disciplină și Etică a FRF l-a iertat pe juristul CSA Steaua, Florin Talpan, reclamat de secretarul general al FRF, Radu Vișan, după ce colonelul a afirmat că FRF este controlată politic. „În baza art. 52/5 din RD cu aplicarea art. 12, 14 Bis și 15 din RD sancționarea pârâtului Talpan Florin cu avertisment”, se arată în motivarea publicată pe site-ul frf.ro.

Talpan a acuzat în dosarul pe care l-a depus la Comisia de Disciplină a FRF faptul că PSD susține Rapidul, prin primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, potrivit Prosport.

„Am aflat că s-au dat telefoane în care s-a ordonat sancţionarea mea. Dacă se va întâmpla acest lucru voi face plângere penală la DNA pentru trafic de influenţă. Voi cere să se verifice convorbirile telefonice. Voi aduce şi martori.

FRF are obligaţia să refuze implicarea politicului în activitatea sa. Lipsa de reacţie a Federaţiei în aceste cazuri flagrante conduce la concluzia că FRF este controlată politic. FIFA şi UEFA interzic cu desăvârşire imixtiunile politice în fotbal. Şefii FRF ştiu la ce expun federaţia acceptând să fie controlaţi politic”, a declarat Florin Talpan pentru sursa citată.

Președintele clubului de fotbal feminin Progresul București, Tudor Iacov, a făcut cerere de intervenție pentru a-l susține pe Florin Talpan în disputa cu FRF.

Citește și: EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii ’90

Post-ul FRF a anunțat sancțiunea dictată lui Florin Talpan. Juristul CSA Steaua a scăpat ieftin apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.