Fratele unui fotbalist care a jucat în România, arestat pe aeroportul din Bruxelles. Ognjen Vranjes a fost eliberat marți dimineață


Bosniacul Ognjen Vranješ, 29 de ani, fotbalistul lui Anderlecht, fratele lui Stojan Vranjes, mijlocaș legitimat la Pandurii Tg. Jiu (2010-2012) și CFR Cluj (2012), a fost reținut de poliție, din cauză că proprietarul apartamentului în care a stat stoperul a cerut anularea permisului de rezidență a jucătorului.

Luni seară, când a revenit în Belgia după o vacanță la Banja Luka, fundașul Ognen Vranjes, de la Anderlecht, 38 de selecții la naționalei Bosniei și Herțegovina, a fost săltat de autorități pe aeroportul din Charleroi.

Ognjen a fost interogat de poliție, arestat și dus la centrul de refugiați de la Fedasil, unde stat stat toată noaptea, a dezvăluit jurnalul La Dernière Heure.

„În urmă cu câteva luni, Anderlecht a reziliat contractul pentru închirierea apartamentului în care locuia jucătorul. Iar proprietarul locuinței a cerut anularea permisului de rezidență a bosniacului. Cerere înregistrată la toate secțiile de poliție”, a explicat cotidianul valon.

Vranješ a fost eliberat marți dimineață, când Ministerul de Externe a obținut suficiente informații despre legalitatea șederii fotbalistului în Belgia.
Cumpărat vara trecută de Anderlecht, Ognjen a fost suspendat în ianuarie de clubul din Bruxelles pe termen nelimitat din cauza scandalurilor din afara terenului și trimis să se antreneze cu echipa secundă. În plus, selecționerul Bosniei, Robert Prosinečki, a anunțat în februarie că nu îl mai cheamă la națională.
Ognjen, ex-Krasnodar, Gaziantep, Gijon sau AEK Atena, este fratele lui Stojan Vranjes, 57 de meciuri și 13 goluri în Liga 1.

 

 

Post-ul Fratele unui fotbalist care a jucat în România, arestat pe aeroportul din Bruxelles. Ognjen Vranjes a fost eliberat marți dimineață apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.