Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj dintr-un bloc din Drobeta Turnu Severin!


Mihai Rădoi, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Drobeta Turnu Severin, s-a aruncat azi de la etajul 4 al blocului de pe strada Doctor Babeș, din Drobeta Turnu Severin.

Fratele mai mic al selecționerului naționalei de tineret ar fi fost, conform apropiaților, foarte supărat din pricina unor probleme conjugale. S-ar fi certat cu soția lui, iar apoi a decis să sară de la etaj.
A avut probleme cu legea
Ambulanța sosită la fața locului l-a preluat imediat. Soția lui Mihai Nicușor Rădoi nu era acasă când acesta a decis să sară de la etaj. Un vecin bătrân a alertat autoritățile la numărul de urgență 112, spunând că un bărbat a căzut de la un etaj superior.

Mihai Rădoi este încă în viață, dar medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire. Mihai Rădoi a fost „oaia neagră” a familiei. El a mai avut probleme cu justiția, fiind condamnat pentru furt sau pentru trafic de țigări.

Citiți și

Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

Post-ul Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj dintr-un bloc din Drobeta Turnu Severin! apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.