Francesco Totti a plecat de la AS Roma după 30 de ani


Legendarul Francesco Totti (42 de ani) și-a anunțat azi demidia din funcția de manager al clubului AS Roma, despărțindu-se astfel de clubul la care a petrecut 30 de ani, dintre care 24 ca jucător al primei echipe.

Francesco Totti a evoluat în 785 de partide pentru AS Roma, reuşind 307 goluri. Alături de capitolini, atacantul a câştigat titlul în Serie A, două Cupe şi două Supercupe ale Italiei.

Totti are în palmares Campionatul Mondial din 2006, câştigat alături de Italia, după o finală contra Franţei, decisă la loviturile de departajare.

După ce a renunțat la cariera de fotbalist, în 2017, a preluat rolul de manager sportiv, dar n-a fost băgat în seamă de conducătorii clubului la deciziile importante.

Sătul să fie „de umplutură”, Totti a decis să demisioneze.

„Este o zi foarte dureroasă. Condiţiile nu mai sunt îndeplinite. Nu am avut niciodată posibilitatea de a lucra în sectorul sportiv aşa cum am vrut.

După ce americanii au ajuns în fruntea clubului, ei au încercat prin toate mijloacele să-i îndepărteze pe romani din acest club. Acesta era scopul unora. Au reuşit.

Dacă un alt patron vine la Roma şi vrea să parieze pe mine, eu sunt pregătit”, a declarat Totti, la conferinţa de presă.

FOTO: EPA

Harari, autorul Sapiens și Homo Deus, într-un interviu pentru Dilema Veche: „Dacă UE s-ar prăbuși, un conflict între Ungaria și România ar redeveni posibil”

Post-ul Francesco Totti a plecat de la AS Roma după 30 de ani apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.