FOTO&VIDEO/ Incident în timpul finalei Liverpool – Tottenham. O tânără a intrat pe teren în costum de baie! Ce mesaj avea scris pe ea


Finala Champions League Liverpool – Tottenham a fost marcată de un moment care a făcut deliciul fanilor prezenți pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid. În minutul 20 al primei reprize, o femeie a intrat pe teren îmbrăcată numai în costum de baie. 

Tânăra, îmbrăcată într-un costum de baie negru pe care avea scris mesajul „Vitaly Uncensored”, a păcălit vigilența forțelor de ordine și a pătruns pe teren. Ea a reușit să ajungă până la jumătatea terenului, când forțele de ordine au intervenit și au escortat-o, pentru ca meciul să poată fi reluat.

Momentul a fost însă apreciat de suporterii ambelor echipe, care au aplaudat și au strigat către tânără.

Scena a fost distribuită și pe rețelele sociale. Operatorii televiziunilor care au transmis finala nu au putut arăta imagini, din cauza regulamentului strict al UEFA față de astfel de manifestări. Fotografii nu au scăpat momentul și l-au difuzat pe fluxul agențiilor.

Potrivit Daily Mail, tânăra care a întrerupt meciul este Kinsey Wolanski, un model din Rusia care are o relație cu youtuberul Vitaly Zdorovetskiy, fondatorul „Vitaly Uncensored”, om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014.

„Vitaly Uncensored” este numele unui site de farse care folosește tematică de natură sexuală.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”und” dir=”ltr”><a href=”https://twitter.com/hashtag/streaker?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#streaker</a> <a href=”https://twitter.com/hashtag/UCLfinal?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#UCLfinal</a> <a href=”https://twitter.com/hashtag/spurs?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#spurs</a> <a href=”https://twitter.com/hashtag/TottenhamLiverpool?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#TottenhamLiverpool</a> <a href=”https://t.co/n8JqafqPyA”>pic.twitter.com/n8JqafqPyA</a></p>&mdash; Sportshub365⚽️ (@Sporthub365) <a…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.