FOTO/ Simona Halep, apariție superbă la un eveniment caritabil la Sala Radio. „Am o relaţie foarte frumoasă cu copiii şi mă bucur că pot să promovez această campanie”


Simona Halep a participat sâmbătă la un un concert susţinut de Orchestra Naţională Radio, sub bagheta dirijorului Vlad Conta, organizat în sprijinul copiilor născuţi prematur.

Sportiva, care este ambasadorul campaniei „Grijă pentru Copii” desfăşurată de organizaţia Salvaţi Copiii România, a spus că speră ca mai mulți sportivi să se alature campaniei. Fostul lider WTA le-a invitat și pe colegele ei din echipa de Fed Cup să se alăture cauzei.

„A fost un moment deosebit. Să sprijinim această cauză este un lucru important. Eu am o relaţie foarte frumoasă cu copiii şi mă bucur că pot să promovez această campanie. Mi se pare plăcut şi uşor, e un moment special pentru că îmi doresc ca aceşti copii să aibă ajutorul de care au nevoie. Mi-ar face mare plăcere ca mai mulţi campioni să se alăture acestei cauze. Cu cât suntem mai mulţi, cu atât mai bine. Le invit cu mare drag şi pe colegele de la Fed Cup, pentru că e o cauză deosebită”, a spus Halep, potrivit Agerpres.

Tenismena a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini de le evenimentul de sâmbătă seară.

<iframe data-src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsimonahalep%2Fposts%2F2293006360759946&width=500″ width=”500″ height=”751″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Peste o săptămână, Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru înfruntă Franța în semifinaelele Fed Cup programate la Rouen in 20 si 21 aprilie.

Foto: Facebook Simona Halep

Citește și:

Concerte 2019 | Acestea sunt cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului în Europa. Când, unde au loc și de unde îți poți lua bilete

Post-ul FOTO/ Simona Halep, apariție superbă la un eveniment caritabil la Sala Radio. „Am o relaţie foarte frumoasă cu copiii şi mă bucur că pot…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.