FOTO | Rică Răducanu s-a transferat la CSM București!

Rică Răducanu, as la fileu! Voleibalistele de la CSM l-au „transferat” pentru Liga Campionilor! Fostul mare este achiziția surpriză pentru voleibalistele de la CSM București pentru marele meci din Liga Campionilor cu Dinamo Moscova. La 20 decembrie, în Sala Polivalentă, vine cea mai titrată echipă din istorie, cu 11 trofee ale Cupei Campionilor Europeni.

Cu Rică la fileu în rol de „tunar”, „tigroaicele” nu se sperie însă de rusoaice. Adina Salaoru, căpitanul naționalei României, l-a lăudat pentru talentul său la preluarea mingii.  

”Este în formă și cred că voleiul îi place mai mult. Am încercat să-l provocăm cât am putut de mult, dar s-a descurcat foarte bine”  – Adina Salaoru, voleibalistă CSM București.

Când eram jucător de fotbal, după antrenament mă duceam la volei la fete, ele trăgeau și eu apăram. Toate sporturile sunt dificile… Mi-a fost greu să mă concentrez cu atâtea fete frumoase în jurul meu. Ele sunt fetele noastre, echipa Bucureștiului, nu contează cu cine ținem, în meciurile din competițiile internaționale trebuie să le susținem. În general sunt un om nocoros, sper să vin și în Liga Campionilor cu norocul. Este momentul ca ele să câștige competiția, așa cum au făcut și colegele lor, la handbal” – Rică Răducanu, fost fotbalist echipa națională a României.

Asiaticele i-au tras la poartă

Micuțele voleibaliste asiatice s-au distrat de minune la întâlnirea cu fostul mare goalkeeper al naționalei României și al Rapidului. Au făcut schimb de experiență și japonezele i-au tras la poartă.

Rică Răducanu le-a explicat japonezelor cum se pot face mari, să ajungă la fileu. În loc de sushi, să treacă pe o dietă autohtonă bazată pe mici și sarmale de sărbători. 

”Când ești sportiv te pricepi la toate. Ele au demontrat că știu și fotbal” –Rică Răducanu, fost fotbalist echipa națională a României.

Șef de galerie la meciul cu Dinamo…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.