FOTO | Imaginea sexy postată de Eugenie Bouchard pe Instagram de Ziua Îndrăgostiților


Eugenie Bouchard continuă să facă furori pe rețelele de socializare de câte ori postează câte ceva. Dar cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, frumoasa jucătoare de tenis din Canada și-a înnebunit efectiv fanii.

Blonda a postat de Valentine’s Day o fotografie cu ea într-un costum de baie foarte sexy, pe o plajă alături de mesajul ”Happy Valentine’s Day lovers”.

În doar câteva ore, postarea lui Bouchard a fost apreciată de aproape 200.000 de ori.

Eugenie Bouchard nu mai are de mult rezultatele care au făcut-o celebră pe terenul de tenis, dar continuă să fie una dintre cele mai urmărite și iubite jucătoare pe rețelele de socializare.

Canadianca știe și cum să își țină fanii pe jar și la intervale de timp postează câte o fotografie extrem de sexy.

Ultimul turneu la care a participat Eugenie Bouchard a fost Challengerul de la Newport Beach, unde a fost eliminată în sferturile de finală de jucătoare canadiancă de origine română Bianca Andreescu (18 ani, 106 WTA), scor 6-2, 6-0. La momentul actual, Bouchard (24 ani) ocupă locul 80 WTA.

Foto: Instagram/Genie Bouchard

Citește și: Primele plângeri penale împotriva „ginecologului” Raluca Bîrsan! Două foste paciente au povestit anchetatorilor că falsul medic a fost cea care le-a închis operațiile!

 

Post-ul FOTO | Imaginea sexy postată de Eugenie Bouchard pe Instagram de Ziua Îndrăgostiților apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.