Fotbalistul mexican Javier Hernandez s-a căsătorit în secret cu iubita româncă


Fotbalistul mexican Javier Hernandez s-a însurat în mare secret cu iubita lui, Sarah Kohan, o australiancă cu origini românești, care urmează să-i dăruiască primul copil.

Sarah Kohan, o frumoasă australiancă cu origini românești, a intrat în atenția presei și datorită relației amoroase cu Javier Hernandez, 30 de ani, atacantul mexican al echipei West Ham United.

Prin intermediul unui interviu pe care l-au postat pe Instagram, Javier Hernandez și Sarah Kohan au anunțat că urmează să devină părinți pentru prima oară. Acum s-a aflat că cei doi s-au căsătorit în mare secret. Pe contul său de Twitter, sportivul mexican a transmis un mesaj prin care confirmă căsătoria sa cu senzuala Sarah Kohan.

„Da, ne-am căsătorit. Nu e nimic de ascuns. Un sfârșit de săptămână fericit tuturor!”, a scris Javier „Chicharito” Hernandez.

Potrivit presei mexicane, evenimentul ar fi avut loc în data de 20 martie. la San Diego, în SUA.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”es” dir=”ltr”>Si, nos casamos. No hay nada que esconder. Feliz fin de semana a todos!</p>&mdash; Chicharito Hernandez (@CH14_) <a href=”https://twitter.com/CH14_/status/1109152114758967296?ref_src=twsrc%5Etfw”>March 22, 2019</a></blockquote>
<script async data-src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Sarah Kohan, o tânără cu origini românești, a fost desemnată, în urma clasamentelor de popularitate, ca fiind cea mai sexy femeie din Australia.

Sarah Kohan, care este denumită Prințesa Instagramului, este faimoasă nu numai datorită pictorialelor incendiare, ci și pentru că are un blog de călătorii, unde postează imagini superbe din destinațiile exotice pe care le vizitează. Născută la Sydney, pe 6 martie 1994, Sarah este „pe jumătate româncă, pe jumătate australiancă”, potrivit propriilor mărturisiri. Deși a devenit celebră datorită fotografiilor provocatoare, ea studiază…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.