Fotbalistul David Alaba a plecat în concediu cu duhovnicul său


David Alaba, 26 de ani, fundașul lui Bayern München, se va reface pe insula grecească Mykonos, după un sezon în care a câștigat Bundesliga și Cupa Germaniei.

Fotbalistul austriac a plecat în concediu însoțit de prietena lui, de un grup de amici, dar și de duhovnicul său, Jan Kohler. Acesta este pastor al Bisericii Hillsong, o sectă creștină apărută inițial în Australia și care are o filială și în capitala landului german Bavaria. Printre adepții celebri ai acestei Biserici se numără cântărețul Justin Bieber.

David Alaba este cunoscut drept un creștin practicant, care merge des la biserică, are ca motto „Puterea mea vine de la Iisus” și citește zilnic dintr-o carte de rugăciuni intitulată „Pâinea noastră cea de toate zilele”.

Acest nu este primul concediu pe care Alaba și pastorul Kohler îl petrec împreună. Cei doi au sărbătorit Revelionul în același loc, în cunoscuta localitate austriacă Kitzbühel, renumită pentru facilitățile oferite amatorilor de sporturi de iarnă.

Citește și: Naționala de tineret a Croației a câștigat ultimul amical disputat înaintea meciului cu România de la Euro 2019

Post-ul Fotbalistul David Alaba a plecat în concediu cu duhovnicul său apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.