Floyd Mayweather a revenit în ring. L-a făcut ”sushi” pe japonezul Tenshin Nasukawa, într-un meci demonstrativ de box

La 41 de ani, Floyd Mayweather a revenit în ring pentru un meci demonstrativ de box. Pugilistul american a făcut spectacol în fața japonezului Tenshin Nasukawa, 21 de ani.

Floyd Mayweather a început ”bombardamentul” încă din startul meciului demonstrativ care a avut loc în Japonia, punându-și adversarul la podea de trei ori în două minute! Până la urmă, antrenorul niponului a aruncat prosopul, iar Tenshin a izbucnit în plâns.

„A fost doar un meci demonstrativ, nu am de gând să revin în ring”, a clamat fostul campion mondial la cinci categorii! După ce l-a făcut ”sushi” pe nipon, Floyd Mayweather a avut câteva cuvinte de îmbărbătare pentru Tenshin Nasukawa: „Sunt încă neînvins, Tenshin este încă neînvins. Ține capul sus, Tenshin!”.

”În ciuda lucrurilor care s-au întâmplat și care țin de acest meci, mi-am dat seama cât de măreț este Mayweather. L-am subestimat. Promit să ajung și eu la acel nivel”, s-a ”spovedit” după acest dezastru Nasukawa.

Floyd Mayweather a revenit în ring, dar a fost așteptat trei ore!

Pentru acestă demonstrație de forță, Mayweather a fost plătit cu nouă milioane de dolari.  Înaintea meciului care nu se va adăuga la palmaresul celor doi sportive, a avut loc un moment hilar, Floyd Mayweather fiind de negăsit.

Într-un final, pugilistul american și-a făcut apariția la sală, scuzându-se că a fost la cumpărături, desi surse apropriate sportivului au dezvăluit că acesta a participat, de fapt, la o petrecere privată care s-a prelungit peste măsură. În aceste condiții, partida a trebuit amânată cu trei ore!

Ce se întâmplă cu adevărat în noaptea de Revelion la videochat. O fată face minimum 1.500 de dolari dacă-și joacă bine rolul 

Post-ul Floyd Mayweather a revenit în ring. L-a făcut ”sushi” pe japonezul Tenshin Nasukawa, într-un meci demonstrativ de box apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.