Florin Răducioiu împlinește azi 49 de ani. Vorbește despre dezamăgiri și despre actuala relație, într-un interviu inedit, acordat pentru o admiratoare

Cu prilejul împlinirii vârstei de 49 de ani, Florin Valeriu Răducioiu, în prezent bărbat divorțat (foto mare, alături de actuala parteneră), a acordat un interviu pentru Daniela Buzatu, administrator al paginii de Facebook ”GENERAȚIA DE AUR – Susținători”. Interviul cu golgheterul României de la World Cup 1994 este ilustrat cu o imagine actuală, în care ”Raduci” apare în lift, alături de băieții săi (foto jos).

Publicăm, mai jos, interviul, fără a face vreo modificare
⚽️ Pentru început Florin sau Radu ?

F.V.R: Am să te surprind … Florin este numele pe care mi l-au dat parinţii, Radu este o prescurtare a numelui de familie, cineva pe când aveam 16 ani mi-a zis Radu pentru a fi mai uşor, dar prefer Valeriu! Valeriu este numele meu preferat dar foarte puțini îmi spun aşa!

⚽️ Celebritatea te-a ajutat?

F.V.R: Aici e o discuţie aparte, celebritatea are părţile ei bune, are şi părţi mai puţin bune dar, dacă e să înclin balanţa, mai mult m-a ajutat. Acum trăiesc din aceasta celebritate, îmi dă posibilitatea să fiu apreciat pentru ceea ce am făcut. Am şi eu regretele mele! Îmi lipseşte foarte mult iarba, terenul , mingea…dar, nu am ce sa fac, deşi mi-ar fi placut la nivel de juniori să antrenez, probabil “am ceea ce merit în momentul de faţă “ nu m-am implicat mult mai mult , am stat nouă ani departe de fotbal, e foarte greu să te reîntorci.

⚽️ În carieră te-a ajutat mult talentul sau munca ?

F.V.R: În primul rând munca, fără muncă nu poţi dezvolta talentul! Doar cu talentul nu mai faci nimic, contează spiritul de sacrificiu, cât tu doresti să te implici, să fi ajutat de familie, de contextul social dar în primul rând munca, eu altă reţetă nu cunosc!

⚽️ Ştiu că ai plecat devreme din România, adică foarte tânar , chiar la început cum a fost ?

F.V.R: Am ales Italia pentru că mă simţeam aproape de România fiind o ţară latină,…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.