Fiul lui Michael Schumacher, la Ferrari


Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, s-a alăturat academiei Ferrari, relatează BBC, citând surse din cadrul scuderiei italiene.

Mick, 19 ani, va concura în acest an în Formula 2, în cadrul echipei italiene Prema, ocupanta locului 5 în clasamentul pe constructori din 2018. Anul trecut, Mick a câştigat titlul la Formula 3, la a doua sa participare în competiţie.

Ca urmare a intrării sale la academia Ferrari, Mick va efectua şi două teste cu un monopost al scuderiei italiene în sezonul 2019.

Ferrari nu va confirma oficial încheierea unui acord cu Mick Schumacher. Printre cei care au urmat academia Ferrari şi pilotează acum în Formula 1 se numără francezul Charles Leclerc, care va face echipă cu Sebastian Vettel.

Michael Schumacher a câştigat 5 titluri mondiale la Ferrari, iar în această lună a împlinit 50 de ani. Fostul pilot nu a mai apărut în public de la accidentul său de schi din decembrie 2013.

Citiți și Anunțul emoționant făcut de soția lui Michael Schumacher, cu o zi înainte de aniversarea fostului pilot: „Vrem să ne amintim și să celebrăm victoriile sale, recordurile şi modul în care sărbătorea”

Cinci ani de la accidentul lui Michael Schumacher. Ce a spus șeful operațiunii de salvare despre primele momente de după dramă

Post-ul Fiul lui Michael Schumacher, la Ferrari apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.