Finala Superligii de rugby 2019 se dispută azi, la Bârlad


Finala Superligii de rugby 2019, CSM Ştiinţa Baia Mare – CSA Steaua Bucureşti, se dispută azi, de la ora 15:30, iar finala mică, dintre Timişoara Saracens şi CSM Bucureşti, se joacă de la ora 11:00, ambele meciuri pe Stadionul Municipal din Bârlad. 

Căpitanii celor două echipe care îşi vor disputa finala mare, CSM Ştiinţa Baia Mare şi CSA Steaua, Marius Dănilă, respectiv Viorel Lucaci, s-au arătat încrezători în disputarea unui meci frumos, de calitate, care să placă publicului.

”Noi am avut un an greu, dar iată că suntem aici. Avem zece finale la activ, jucăm acum cu Steaua pe care nu am învins-o până acum în acest sezon competiţional, dar sperăm să facem un meci bun şi să valorificăm şansa”, a spus ”zimbrul” Marius Dănilă.

”Ne bucurăm că am ajuns în finala mare, suntem pregătiţi şi abia aşteptăm ziua de mâine. Vrem să avem alături de noi cât mai mulţi spectatori, cărora sper să le răsplătim prezenţa cu un meci bun”, a menţionat stelistul Lucaci.

În finala mică se vor confrunta Timişoara Saracens, actuala campioană, şi CSM Bucureşti, deţinătoarea Cupei României şi Cupei Regelui.

”Suntem într-o postură inedită, una cu care Timişoara nu a fost obişnuită, aceea de a se lupta pentru locul trei. Nu este ceea ce am sperat în acest campionat, însă trebuie să valorificăm oportunitatea. Ziua de mâine va fi una în care vom da totul pe teren şi avem încredere că cel mai bun va câştiga”, a declarat Eugen Căpăţână, căpitanul ”sarazinilor” din Banat.

La rândul său, Adrian Ion, căpitanul ”tigrilor”, a menţionat: ”Am avut un sezon foarte bun, am cucerit două trofee însă ne-am împiedicat la final şi asta ne-a costat. Ne vom lupta pentru locul 3, iar meciul va fi cu siguranţă unul disputat pentru că este duelul orgoliilor rănite”.

La conferinţă a participat şi unul dintre jucătorii de legendă ai rugbyului românesc, un produs 100% al…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.