Finala Champions League 2019: Tottenham – Liverpool. Arbitrează slovenul Damir Skomina


UEFA a anunțat azi că Damir Skomina, arbitrul sloven în vârstă de 42 de ani, va arbitra finala Champions League de la Madrid, de pe 1 iunie, dintre Tottenham și Liverpool.

Slovenul a mai arbitrat finala Europa League din 2017, dintre Ajax și Manchester United (0-2), și Supercupa Europei dintre Chelsea și Atletico Madrid (1-4), din 2012.

Din brigada de arbitri delegată de UEFA pentru finala de pe Wanda Metropolitano mai fac parte conaționalii săi, Jure Praprotnik și Robert Vukan, iar al patrulea arbitru delegat este spaniolul Antonio Mateu Lahoz.

Finala Ligii Campionilor dintre Tottenham și Liverpool va putea fi urmărită pe 1 iunie, de la ora 22:00, pe Libertatea.ro și în direct la TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport.

Citește și: România va avea un registru național automatizat pentru infractorii sexuali. Legea a pornit de la un avocat din Bacău, șocat de cazul unui pedofil care se plimba nestingherit în fața unei școli

Post-ul Finala Champions League 2019: Tottenham – Liverpool. Arbitrează slovenul Damir Skomina apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.