FCSB – Milsami, turul I preliminar Europa League. Manșa întâi, azi, ora 21:30, la Giurgiu

Vicecampioana României întâlneşte, azi, de la ora 21:30, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, formaţia Milsami Orhei din Republica Moldova, în manşa I a primului tur preliminar al Europa League. Partida poate fi urmărită la PRO TV.

FCSB – Milsami

FCSB și-a risipit coeficientul de altă dată și a ajuns să înceapă campania europeană la grămadă cu liliputanele din Gibraltar, Andorra, Malta, Feroe, Luxemburg sau Liechtenstien.

Până în grupe, acolo unde finanțatorul Gigi Becali vrea să-și vadă echipa, fotbaliștii lui Bogdan Andone trebuie să treacă nu mai puțin de patru tururi. Dubla cu Milsami ar trebui să fie un galop de sănătate pentru roș-albaștrii. Moldovenii sunt neplătiți de trei luni, iar proprietarul clubului, Ilan Șor, a fugit cu 3 miliarde de dolari după ultimele evenimente de la Chișinău.

Antrenorul FCSB, Bogdan Andone, își dorește un debut concludent ca principal: ”Suntem optimişti, aşteptăm cu nerăbdare meciul. Sperăm să facem un meci bun atât ca rezultat, cât şi ca joc. Milsami are doi-trei jucători de calitate. E o echipă bună, muncitoare, bine organizată. Dar noi trebuie să facem un joc cât mai bun posibil şi să obţinem un rezultat bun. Nu e simplu, mai ales că Milsami e la jumătatea campionatului deja. Pentru noi e primul meci oficial în noul sistem de joc, avem şi jucători noi în echipă… deci trebuie în primul rând să câştigăm, iar dacă reuşim un joc aşa cum ne dorim, să ne impunem la un scor care să ne permitem să abordăm returul mai liniştiţi”.

Vicecampioana a rămas fără fundașii laterali Romario Benzar, plecat la Lecce, și Junior Morais, la Gazisehir, Moruțan și Pintilii sunt incerți, iar Momcilovic și Gnohere, accidentați. Returul, joia viitoare, de la ora 20:00.

Tănase: ”Asta e Steaua”

Căpitanul Florin Tănase, 24 de ani, anunță asediu la poarta formației Milsami.

„E primul meci oficial şi…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.