FCSB face un gest uriaș pentru Cristina Neagu: „Îi stăm la dispoziție oricând cu dragoste și admirație”

Toți iubitorii de sport din România au fost șocați de accidentarea Cristinei neagu din timpul partidei România – Ungaria, scor 29-31. Cea mai bună handbalistă din România și din lume a aflat azi că a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior a genunchiului drept.

Ea va sta aproximativ 6 luni pe tușă, timp în care se va opera și va urma o perioadă de recuperare foarte dificilă. Cei de la FCSB, echipa favorită a Cristinei Neagu, au decis să-i întindă o mână de ajutor, a anunțat gsp.ro.

O cheamă să facă recuperarea la baza lor

„Avem cele mai bune condiții de recuperare din România și un staff medical de excepție. Prin urmare, îi stăm la dispoziție oricând cu dragoste și admirație Cristinei Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii.

Vrem doar o invitație la primul meci pe care-l va juca. Doar că ne cam place handbalul și vrem să fim prezenți cât mai repede”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Același Mihai Stoica a avut o postare foarte agresivă imediat după momentul accidentării celei mai bune handbaliste din România:

Dramă pentru România: Cristina Neagu a primit un diagnostic îngrozitor, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Sezon încheiat pentru cea mai bună handbalistă a României!

Post-ul FCSB face un gest uriaș pentru Cristina Neagu: „Îi stăm la dispoziție oricând cu dragoste și admirație” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.