FCSB – CSU Craiova, meci încins de memoriul depus de olteni la FRF. ”E o mizerie!”


FCSB întâlnește duminică, pe Arena Națională, pe CS Universitatea Craiova într-o partidă în care nici una dintre echipe nu-și mai poate permite pași greșiți. O înfrângere în acest joc ar echivala cu ieșirea din lupta pentru titlu.

Meciul dintre cele două echipe aflate în luptă directă pentru campionat a început mai devreme. Craiovenii au dat “lovitura de start” după ce au trimis la FRF o scrisoare în care l-au acuzat pe patronul FCSB, Gigi Becali, că “încalcă integritatea competiției” și că, în etapa precedentă, Astra ar fi trântit partida cu trupa bucureșteană (2-0 pentru FCSB).

“E o mizerie! Tu vorbeşti de integritate? Ei au băgat copiii cu Viitorul (n.r. – în acel meci disputat în 2017, Viitorul s-a impus cu 1-0 în deplasare și, ulterior, a câștigat titlul) şi au influenţat campionatul, iar acum spun că e influenţată integritatea competiţiei. Să le fie ruşine!”, a tunat Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a continuat la Digi Sport: “Am auzit și eu că Mihai Rotaru (n.r. – finanțatorul de la CSU Craiova) avea lojă în Ghencea și ținea cu Steaua când era la București. Acum ține cu Craiova, dar face mizerii. Noi l-am primit în Liga 2, deși nu era legal. Olguța Vasilescu și Viorel Hrebenciuc i-au dat echipa Craiovei lui Rotaru!”.
FCSB – CSU Craiova, meci încins de memoriul depus de olteni la FRF. ”Demers deranjant și jenant”
Și directorul de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam, a intrat în acest joc, declarând: ”Cine e Craiova până la urmă? Acel demers al Craiovei este deranjant și jenant în același timp, dacă ne gândim puţin cum şi-au bătut ei joc de competiţie când au folosit rezerva rezervelor la meciul cu Viitorul”.

Replica a venit imediat din partea lui Gică Craioveanu, fost jucător al Craiovei: ” Suntem o echipă care s-a bătut cu voi toată viața, implicit mi se pare de-a dreptul deranjant să spuneți: «cine e…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.