Fanii unei echipe de fotbal din Argentina au scandat sloganuri antisemite după victoria rivalilor. Galeria a făcut ravagii la stadion

Fanii echipei de fotbal All Boys din Argentina au purtat tricouri cu simboluri iraniene și au fluturat steaguri palestiniene, după victoria rivalilor de la Atlanta, o echipă de fotbal care are legături cu comunitatea evreiască.

Galeria echipei All Boys a scandat „omorâți evreii ca să faceți săpun” în timpul meciului cu Atlanta, o echipă de fotbal înființată în urmă cu peste 100 de ani într-un cartier evreiesc.

Meciul de fotbal câștigat de Atlanta s-a disputat joi pe stadionul din Buenos Aires al celor de la All Boys, scrie Haaretz.com.

Fanii echipei All Boys au scandat sloganurile antisemite, în timp ce fluturau steaguri palestiniene și purtau tricouri cu simboluri iraniene.

Echipa Atlanta a câștigat meciul cu 3-2, iar asta a stârnit violențe în rândul fanilor All Boys. Unii dintre spectatori s-au refugiat în zona vestiarelor pânâ când polițiștii au reușit să-i evacueze din stadion în siguranță.

Galeria All Boys s-a ciocnit cu forțele de ordine și a făcut ravagii la stadion.

„Asociația de Fotbal din Argentina trebuie să sancționeze clubul pentru aceste ofense antisemite”, a declarat Shimon Samuels, directorul Centrului pentru relații Internaționale „Simon Wiesenthal”, conform sursei citate.

Mai mulți fotbaliști evrei joacă la echipa Atlanta. Incidentul este investigat de Poliția din Argentina.

sursă foto:  Haaretz.com

Citește și Antena discută cu ANAF să răscumpere turnul confiscat după condamnarea lui Voiculescu!

 

Post-ul Fanii unei echipe de fotbal din Argentina au scandat sloganuri antisemite după victoria rivalilor. Galeria a făcut ravagii la stadion apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.