EXCLUSIV / Imagini inedite cu Ionuț Andrei Radu, liderul naționalei de tineret. Portarul nu era cel mai înalt din grupa lui. Băieții băteau tot ce prindeau!

Ionuț Andrei Radu, căpitanul naționalei U21, a debutat în fotbal la un club privat, Viitorul București, pus pe picioare de fostul rapidist Ștefan Popa și de încă doi oameni de afaceri.

Antrenorul Popa îl ține de după gât pe Radu

În intervalul iunie 2002-2006, Viitorul a snopit tot ce a prins în campionatul de minifotbal. Echipa a suferit o singură înfrângere, cu Dinamo. Portarul Radu a venit în echipă la începutul anului 2003.

Radu, în echipamentul de portar

Antrenamentele se țineau pe terenurile de lângă ”Arena Națională”. În grupa lui, Radu a intrat în poartă, deși nu era cel mai înalt.

Radu, al patrulea copil din stânga

Lotul de la Viitorul București, din vara anului 2003

Citește și:

Ștefan Popa, primul antrenor al lui Ionuț Radu: ”Eu l-am băgat în poartă”. Tehnicianul și-a construit lotul dând anunțuri de selecție în ”Libertatea”

Post-ul EXCLUSIV / Imagini inedite cu Ionuț Andrei Radu, liderul naționalei de tineret. Portarul nu era cel mai înalt din grupa lui. Băieții băteau tot ce prindeau! apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.