EXCLUSIV/ Fostul fotbalist George Ogăraru a lăsat Olanda și peregrinările prin lume și s-a stabilit la Iași. „Ne-am întors pentru a nu pierde valorile moștenite de la părinți și bunici”

Zeci, sute, mii, milioane de români pleacă sau fug de România, dar mai sunt și excepții. De repatrieri, care sunt mult mai puține. Un astfel de caz este cel al familiei fostului internațional George Ogăraru. Fostul fotbalist stelist s-a stabilit din vară la Iași, pe termen nelimitat, cu soția și cu cei cinci copii ai lor.

Ajuns la 38 de ani, George este ambasador al Academiei lui Ajax Amsterdam, iar soția, Andreea, este account executive la Amsterdam ArenA. Pot lucra de oriunde, sunt implicați oricum în multiple proiecte, dar cel mai important și de suflet este familia.

Cu verbul său calm, așezat, ușor molcom, capabil de a se bucura de lucruri mărunte, acest influencer contemporan, implicat în voluntariat, fotbal și tată de profesie, George a oferit un interviu ziarului Libertatea în care detaliază de ce s-a întors în România și de ce vrea ca cei cinci copii ai lor să crească în țară să fie educați într-o școală ortodoxă.

 

– George, ce anume te-a mânat să te întorci în țară alături de soție și de cei cinci copii ai voștri?
– Aveam amândoi această dorință de ceva vreme, însă doar vara trecută am avut curajul de a lua hotărârea cu adevărat. Olanda este țara în care eu și Andreea am cunoscut ce înseamnă cu adevărat profesionalismul, organizarea, civilizația și cum să obții performanțe printr-o muncă bazată pe cunoștințe și corectitudine, însă pentru noi acasă nu poate fi altundeva decât în România. Ne-am întors aici pentru alte  valori, mai aproape de suflet. Pentru oameni, pentru tradiții, dar și pentru a descărca bagajul cumulat în țarina noastră.

– V-ați desprins definitiv de Olanda?
– Nu vom rupe niciodată legătura cu Olanda, în primul rând pentru că avem doi copilași născuți la Amsterdam, apoi avem o casă plină de amintiri acolo și, nu în ultimul rând, pentru că Andreea este account executive Johan Cruijff Arena, iar eu sunt în…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.