EXCLUSIV / Detalii incredibile despre Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep: ”Omul ăsta n-are familie, n-are copil. Stă cu tine și dacă nu-l respecți!”. Cuvinte superbe spuse despre ”Brică”

Daniel Dobre, antrenorul de 51 de ani al Simonei Halep, este artizanul succesului înregistrat de Simona Halep, 27 de ani, la actuala ediție de la Wimbledon.

Toți oamenii din tenis îl vorbesc la superlativ pe cel poreclit ”Brică”, văzut de mulți singurul, în afara lui Ion Țiriac, de sfaturile căruia ”Simo” ascultă necondiționat.

Totuși, la nivelul percepției publice, Dobre a ieșit destul de ”șifonat”, după ce Simona i-a ordonat să bată din palme, în mai multe rânduri.

De asemenea, sportiva nu pare să-l asculte mereu, în pauzele în care sunt permise așa-numitele on-court coaching-uri.

Firicel Tomai, primul antrenor de la seniori al Simonei Halep, crede că Simona Halep a comis o imprudență când l-a lăudat excesiv pe australian Darren Cahill, fostul antrenor, îl loc să-l vorbească de bine pe Daniel Dobre, actualul tehnician.

”Nu a profitat și nu a păcălit pe nimeni”

”Brică este unul dintre cei mai buni antrenor, care a venit fără să pună condiții financiare. Omul ăsta s-a sacrificat pentru tenis, a mișcat tenisul românesc. Merită respectul tuturor din lumea tenisului. Nu a profitat și nu a păcălit pe nimeni.

Nu a mers pentru bani cu Halep. Omul ăsta n-are familie, n-are copil. Stă cu tine și dacă nu-l respecți. Pentru el, doar tenisul contează Dacă el simte că te poate ajuta, se lasă pe el.

Din actuala echipă a Simonei, este singurul care știe tenis și fără de care Halep nu poate, e singurul de care are nevoie. Fizioterapeutul îl poate înlocui când dorește, la fel și pe alții din echipă. Pe Brică, nu! De el are nevoie pentru feedback, căci Halep știe și tenis, poate juca și fără antrenor. Brică știe perfect germană, engleză, poate lucra oriunde. El vrea implicare sufltească de la sportiv”, afirmă Firicel Tomai.

Antrenorul vorbește și despre situația care domnește în tenisul românesc, unde antrenorii autohtoni nu sunt…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.