EXCLUSIV / Ce a făcut Borcea după ce a aflat că se întoarce la închisoare: „Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat «copiii mei, copiii mei!»”


Înainte să se predea, Cristi Borcea le-a lăsat indicații unor prieteni despre cum să aibă grijă de Valentina care urmează să nască. Fostul acționar de la Dinamo a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedărilor plajelor, iar, în această dimineață, a fost dus la Penitenciarul Rahova, după ce s-a predat. 
O nouă condamnare cu executare a venit ca o lovitură pentru Cristi Borcea (49 de ani). Ieri, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a pedepsit pe omul de afaceri cu 5 ani de închisoare pentru dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia. Fostul acționar de la Dinamo se afla în libertate de șase luni, după ce a executat patru ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor.

Ultima noapte de libertate
În această dimineață, în jurul orei 6:00, Cristi Borcea s-a predat organelor de ordine, fiind apoi dus la Penitenciarul Rahova.

Libertatea a compus piesele de puzzle ce alcătuiesc tabloul ultimelor clipe de libertate ale omului de afaceri. Unul dintre apropiații omului de afaceri a povestit ce a făcut acesta după ce a aflat că se întoarce în spatele gratiilor.
„Vestea că va merge la închisoare a căzut ca un șoc pentru Borcea. El fusese achitat la «fond», iar acum a mai luat niște ani buni. Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat «Copiii mei, copiii mei!». N-a plâns, nu e genul, dar avea o privire întunecată. A luat-o pe Valentina în brațe, a sărutat-o și a mângâiat-o pe pântece”, a mărturisit unul dintre apropiații omului de afaceri.
Cui a lăsat familia
Borcea a fost foarte atent să nu-i transmită soției sale gravide o stare de supărare care ar putea să o afecteze.

Primul copil al lui Cristi și al Valentinei, Milan, a venit pe lume atunci când tatăl era încarcerat, iar așa se va întâmpla și cu gemenele cuplului.

„A dat dispoziții să se aibă grijă de Valentina, de copii, de familie. Au venit și câțiva prieteni apropiați…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.