Eurosport anunță că a semnat prelungirea cu trei ani a drepturilor pentru Premier League


Noul contract începe odată cu sezonul 2019-2020, în contextul achiziției recente a drepturilor exclusive de difuzare FA Cup, începând din acest sezon și până în 2021.

Eurosport, brandul de sport premium al Discovery, anunță astăzi extinderea parteneriatului cu Premier League în România pentru încă trei sezoane, începând din 2019-2020. Eurosport a transmis Premier League pentru prima dată în România în 2013

Acordul prevede că Eurosport va deține în România drepturile TV și digitale exclusive asupra competiției de prim-rang a Angliei până în 2022. Astfel, fanii vor avea acces la comentariu local, rezumate Premier League, precum și la materiale video digitale pe platformele Eurosport România. Fanii vor putea urmări meciurile în direct pe Eurosport și pe Eurosport Player, serviciul Eurosport în direct și la cerere disponibil oriunde și oricând, pe orice dispozitiv.
Transmit toate turneele de Mare Șlem
Fotbalul din Premier League difuzat în direct vine în completarea ofertei existente pentru fanii sportului din România, care cuprinde deja transmisiunile în direct ale celor patru Mari Șlem-uri de tenis, ale celor mai importante evenimente din calendarul de ciclism, inclusiv Giro d’Italia, Le Tour de France și La Vuelta, ale snooker-ului de nivel mondial și competițiilor din sporturile de iarnă transmise de-a lungul sezonului.

Prelungirea drepturilor pentru Premier League vine în completarea anunțului recent pe care Eurosport l-a făcut fanilor cu privire la difuzarea în exclusivitate a FA Cup începând din acest weekend (16 februarie) și până în 2021.

Newport County vs. Manchester City (sămbătă) și Manchester United vs. Chelsea (luni), două dintre cele mai importante meciuri ale acestei etape, vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport 1 și pe Eurosport Player. Drepturile pentru FA Cup cumpărate de Eurosport vor fi valabile și pentru următoarele două sezoane, 2019/2020 și 2020/2021,…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.