Erik Lincar poveștește calvarul trăit la Severin: ”M-au băut 7 secunde, bam-bam”. Reacția președintelui FC U Craiova, Marcel Pușcaș


Erik Lincar, 40 de ani, antrenorul formației Turris Măgurele, spune că și-a scos certificat medical și că îi va da în judecată pe antrenorii formației FC U Craiova, Adrian Filip și Valentin David, pe care îi acuză că l-au transfomat în sac de box la finalul partidei disputate duminică, la Drobeta Turnu Severin, în seria a III-a din Liga 3 la fotbal.   

Derby-ul dintre FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, și Turris-Oltul Turnu Măgurele, formație finanțată de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, s-a terminat urât pentru antrenorul grupării teleormănene. ”Am fost la doctor, mi-am scos certificat medical și voi urma căile legale. Îi dau în judecată pe Adrian Filip și Vali David. E grav ceea ce s-a întâmplat. Nu se poate așa ceva. Doar la această echipă se mai întâmplă astfel de incidente. Am dureri groaznice în zona spatelui. Am fost lovit la ureche şi gât”, a declarat Erik Lincar pentru Libertatea.
”Ne-au tăiat caucicurile autocarului”
Spiritele s-au încins după ce Erik Lincar s-a bucurat ostentativ în fața tribunei oficiale, fericit că trupa lui a câștigat cu 1-0 și este ca și promovată în Liga 2.

Nervoși, oltenii, în frunte cu căpitanul Mădălin Ciucă și cu secundul Valentin David, au tăbărât pe tehnicianul lui Turris și l-au scos în șuturi de pe teren. Fanii fremătau pe garduri, ținuți în frâu cu greu de jandarmi.

Calvarul lui Lincar a continuat și la vestiare: ”După ce au sărit pe mine Ciucă și alți câțiva jucători, am fugit pe tunel, dar nu aveam cheia de la cabină. Acolo, m-au prins antrenorii Adrian Filip și Vali David și au sărit pe mine. M-au lipit de ușă și 7-8 secunde mi-au cărat pumni și picioare. Scurt: bam-bam. Nici măcar nu ne-am înjurat.  Măcar dacă o dădeam parte-n parte”.

Fostul fotbalist al Stelei a mai spus: ”Cei de la Craiova au creat tensiuni toată săptămâna premergătoare meciului….

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.