Emigrează Borcea? Fostul boss dinamovist se gândește să părăsească România! „În 2019 iau decizia definitivă pentru viitorul meu”


Omul de afaceri vrea să se rupă de țara natală, dar nu din motivele care-i împing pe cei mai mulți români să emigreze. „E prea multă mizerie, prea multă răutate”, spune Cristi Borcea, care a mai dezvăluit pentru Libertatea că a primit nenumărate oferte politice de când a devenit celebru.

Șoc adevărat: Cristi Borcea vrea să părăsească definitiv România! Da, este adevărat, nu e glumă, fostul boss dinamovist afaceri intenționează să se stabilească în afara țării alături de Valentina, noua lui soție, de Milan și de gemenele cu care este însărcinată consoarta sa.

Omul de afaceri de 48 de ani a recunoscut informația pentru Libertatea: „Am luat în calcul și varianta de a pleca definitiv din România. În 2019, cu siguranță, iau decizia definitivă pentru viitorul meu și al familiei. De ce aș vrea asta? E prea multă mizerie, prea multă răutate”.
Budapesta și Viena, două dintre opțiuni
Borcea a mărturisit că planurile sale nu sunt un simplu foc de paie. N-a dorit să dezvăluie locațiile luate în calcul, însă, probabil, printre acestea se numără Budapesta și Viena, acolo unde-și împarte timpul și afacerile nașul său de cununie, Marius Vizer.

În capitala maghiară, soții Cristi și Valentina Borcea au făcut nunta! Omul de afaceri chiar dezvăluia pentru Libertatea: „Pur și simplu, totul a fost de vis, aranjat în cele mai mici detalii”. Destinația Miami, acolo unde Borcea a trăit o perioadă și unde a avut un apartament cotat la două milioane de euro, nu e luată în calcul. America nu mai este tentantă pentru Cristi, mai ales că acolo a locuit o vreme alături de cea de-a doua soție, Alina Vidican.

Ce-l supără
De ce ar vrea, totuși, să părăsească România? Mai ales că birourile de afaceri le are aici, la București, la Timișoara, iar banii de aici îi face! A explicat chiar el: „Foarte mulți au plecat și vor mai pleca din țară. Printre ei s-ar putea să mă număr și eu. Uite,…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.