Edi Iordănescu, antrenor la FCSB. ”Va avea cea mai mare libertate, doar că eu fac transferurile!”


Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat astăzi că s-a înțeles cuu Edward Iordănescu (40 de ani) pentru a deveni noul antrenor al echipei, informează Gazeta Sporturilor.

”Eu vreau să fac bani din fotbal, atât vreau, nu mă interesează altceva. El mi-a zis: «Bre nea Gigi, eu vreau să conduc vestiarul». I-am zis că îi voi da cea mai mare putere pe care a avut-o el vreodată. Mi-a zis că trebuie să aibă vestiarul, altfel nu poate face nimic.

N-am vorbit despre transferuri, pentru că niciodată transferurile nu vor fi făcute de antrenor! Eu fac transferurile, pentru că eu vreau să fac bani. Mă voi consulta cu el, dar nu le face el. O să-l întreb: «Edi, ce părere ai? Cu ce jucători crezi tu că pot face bani?». În rest, în vestiar va avea mână liberă”, a spus Becali pentru GSP.ro.
Edward Iordănescu, 40 de ani, ar merge la FCSB doar cu o garanție: colaborarea cu Ilie Dumitrescu, care ar ocupa un post de manager și ar certifica faptul că Gigi Becali e dispus să predea puterea tehnică.
Gigi Becali vrea să se călugărească! Patronul FCSB, intervievat de fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, care a plâns în timpul dialogului

Post-ul Edi Iordănescu, antrenor la FCSB. ”Va avea cea mai mare libertate, doar că eu fac transferurile!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.