Echipa de motociclism viteză Team BMR, sponsorizată de o firmă din domeniul IT, pentru participarea la campionatul național

Team BMR urmează să evolueze în competiția MotoRC, singurul campionat de motociclism din țara noastră care va fi televizat live și, totodată, cel dintâi din România care se va vedea pe micile ecrane și dincolo de granițe, întrucât se desfășoară și în Grecia. Competiția va începe în luna aprilie a anului 2019, iar echipa are piloți la toate cele patru clase de concurs, pentru una dintre acestea obiectivul fiind de clasarea pe podium.

Una dintre modalitățile prin care echipa de motociclism viteză și-a propus să se diferențieze este suportul tehnic pentru analizarea parametrilor motocicletelor, atât în timpul, cât și la finalizarea sesiunilor de antrenament și în cursele din competiții, oferind sprijinul în măsurarea performanței echipei și existând un proiect în derulare în acest sens, alături de compania românească de IT EXE Software, care i-a devenit și sponsor.

 „Ne bucurăm că am definitivat acest parteneriat, mai ales având în vedere că ne leagă multe valori comune. Atât în compania noastră, cât și la Team BMR, se pune accentul pe munca în echipă, pasiune și entuziasm, iar rezultatul final depinde de implicarea fiecăruia. Și la noi, și la ei există așa-numitul «risc controlat», astfel încât și pentru situațiile extreme există un plan sau o soluție de rezervă. Ambele credem că trebuie să acționăm dincolo de limite pentru a deveni pe zi ce trece mai buni!
Într-o competiție precum cea moto, contează fiecare detaliu, fiecare șurub, fiecare reglaj e important, totul se verifică de sute de ori, căci aceste lucruri au o importanță uriașă și, similar, în compania noastră facem totul pentru a ne respecta standardele de calitate”, a declarat Sorin Cosmescu, CEO EXE Software, făcând o paralelă între IT și sport.

Despre Team BMR
Team BMR urmează să evolueze în competiția MotoRC, singurul campionat de motociclism din țara noastră care va fi televizat live și,…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.