Dubla campioană olimpică Sandra Izbașa a debutat oficial pe marile ecrane în pelicula „Faci sau taci!”. „Și-acum am vânătăi de la filmări”


Solul perfect de la Beijing în 2008 și săritura de poveste de la Londra în 2012 reprezintă cele mai importante borne din cariera Sandrei Izbașa, 28 de ani. După ce-a renunțat la sportul de performanță, campioana olimpică s-a apucat serios de actorie, în paralel cu meseria de antrenoare.

A făcut cursuri, iar regizorul Iura Luncașu a pus ochii pe ea și i-a dat primul rol! “Eu sunt mulțumită cu ce-a ieșit în «Faci sau taci». Am văzut deja filmul cap-coadă de câteva ori și acum, cârcotașă, găsesc mici imperfecțiuni la evoluția mea, dar pe viitor o să fie bine”, a spus Sandra.

“Până ajung să iau Oscarul o să fiu perfectă! Ha, ha, ha! A fost dragoste la prima vedere, oricum. După ce-am vorbit un pic cu Iura despre ce-și dorește ne-am dat seama că n-am cum să lipsesc din distribuție. Mi-a fost teamă după ce-am bătut palma pentru că nu mai făcusem asta până acum. Mi-era teamă că nu o să-mi iasă ce am de făcut sau ce pățesc dacă uit textul”, a povestit ea.

A trebuit să intre printr-o mică spărtură din zid
“Au fost scene pe care mi-a fost teamă să le fac și îi tot spuneam lui Iura «Nu, nu! Eu nu mă bag p-acolo! Nu fac eu așa ceva!». O să vedeți în film scena când Ema, personajul meu, trebuie să intre într-o casă părăsită printr-o spărtură foarte mică dintr-un zid. Și-acum am vânătăi de la filmări! Am avut dureri serioase, dar fără sacrificii…”, recunoaște Sandra. în exclusivitate pentru Libertatea.

Aur la sărituri și bronz cu echipa (JO 2012)
Aur la sol și bronz cu echipa (JO 2008)
O medalie de argint și două medalii de bronz, la Mondiale
5 medalii de aur, 4 medalii de argint și un bronz, la Europene

Joacă alături de Gică Craioveanu
Din distribuția comediei românești, care de vineri e în cinematografele din întreaga țară, face și fostul internațional Gică Craioveanu! Ex-fotbalist, acum inspector, acesta vorbește…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.