Doliu la Dinamo! Un fost jucător al marii echipe de polo s-a stins din viață


E doliu la Dinamo, după ce a murit Gheorghe Nistor, fost component al echipei de polo care a făcut performanță sub culorile roș-albe în anii ’70. Clubul Sportiv Dinamo a făcut anunțul dispariției lui Nistor, pe pagina de Facebook.

Gheorghe Nistor s-a stins din viață duminică, pe 3 februarie, la 77 de ani.
„Gică Nistor a fost jucător la Dinamo, în marea echipă de polo din anii 70, iar mai apoi antrenor. Viața lui s-a derulat, strop cu strop, pe marginea bazinului. Că a fost la Dinamo, că a fost la Floreasca sau la Tineretului, nea Gică a trăit pentru polo și prin polo până la 77 de ani. A mai fost arbitru, crainic la meciuri, om bun la toate în federație, ”tată” pentru multe generații de jucători, pe care i-a învăluit cu blândețea lui. Nu există om de polo care să nu-l fi cunoscut, să nu-l fi apreciat și să nu se înfiorat măcar pentru un moment la vestea că nea Gică nu mai este.

Duminică, 3 februarie, nea Gică s-a dus să se întâlnească, acolo sus, cu Tolea Grințescu, cel care ar fi vrut să-i ofere un post pe viață la Federația Română de Polo.

Dumnezeu să te ierte, nea Gică!”, au scris reprezentanții CS Dinamo pe pagina de Facebook.
<iframe data-src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcsdinamo%2Fposts%2F3032826156743594&width=500″ width=”500″ height=”717″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Citește și COPIII SISTEMULUI / Smulși din familii și aruncați în centre de plasament! „Cadoul” sfâșietor făcut de stat, la majorat, orfanilor crescuți de asistenți maternali

 

Post-ul Doliu la Dinamo! Un fost jucător al marii echipe de polo s-a stins din viață apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.