Dobrogea Sud Constanța – Holstebro, în grupele Cupei EHF la handbal masculin (sâmbătă, ora 18.00) . Victorie pentru calificarea în sferturi


HC Dobrogea Sud Constanța o va întâlni sâmbătă, de la ora 18:00 (direct Digi 3), pe echipa daneză Tvis Holstebro, în etapa cu numărul 5 din grupele Cupei EHF.

Românii au neapărat nevoie de un succes pentru a mai spera că vor ajunge în sferturile de finală.

”Este un meci decisiv, dar care nu ne garantează calificarea. Dacă învingem, suntem totuși la mâna noastră, pentru că putem scoatem un rezultat favorabil la Porto, în ultima etapă”, a declarat antrenorul Zvonko Sundovski.

FC Porto e lider autoritar în grupă cu maximum de puncte și e calificată deja. Constanța poate ajunge între cele mai bune trei echipe de pe locul 2, deși calculele sunt foarte complicate.

În Danemarca, în chiar primul meci din grupă, HCDS a condus cu 25-23, dar după un final de coșmar a pierdut disputa, 25-29. 

Cuenca – Dobrogea Sud Constanța 26-28, în grupele Cupei EHF la handbal masculin. Victorie pentru calificare

Post-ul Dobrogea Sud Constanța – Holstebro, în grupele Cupei EHF la handbal masculin (sâmbătă, ora 18.00) . Victorie pentru calificarea în sferturi apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.