Dinamo a ajuns ținta ironiilor: ”E o clonă!”. Și antrenorul Mircea Rednic a fost luat în colimator

Dinamo a remizat, scor 1-1, la Târgu Mureș, cu Hermannstadt și este tot mai departe de obiectivul fixat de conducere: calificarea în play-off-ul din Liga 1.

Cu toate acestea, antrenorul „câinilor”, Mircea Rednic, a dat-o pe glumă, declarând, după jocul de la Târgu Mureș:  „Suntem în grafic! Ne-am fi dorit trei puncte, dar asta e!”.

În acest moment, Dinamo se luptă mai mult pentru supraviețuire, decât pentru un loc în play-off.  După 19 etape, „câinii” au 19 puncte, cu opt mai puțin decât echipa de pe locul 6, ultimul de play-off. În plus, pe roș-albi îi așteaptă meciuri grele cu Craiova (acasă) și cu Astra (în deplasare).

Apoi, Dinamo le va mai întâlni în sezonul regulat pe Poli Iași (acasă), Sepsi (deplasare), FC Botoșani (acasă), Dunărea (deplasare) și Chiajna (acasă). Fost atacant la Dinamo, Sorin Răducanu, 56 de ani, nu este impresionat de situația ingrată în care se găsește echipa bucureșteană.

„Asta nu e Dinamo, e o clonă! Echipa adevărată e la CS Dinamo. Dacă cei de la clubul sportiv ar intenta proces, ar câștiga în secunda doi!”, a declarat, pentru Libertatea, Sorin Răducanu. Acesta a continuat: „În plus, Negoiță, așa zisul patron, nu are nici o treabă cu fotbalul. Și-au săpat singuri groapa și acum au căzut în ea”.

Nici despre antrenorul Mircea Rednic, fostul atacant de la Dinamo, FCM Brașov, Sportul sau FC Olt nu are o părere prea bună: „În campionatul românesc, plin de „erori”, nu există antrenori. Prin Belgia, Rednic n-a ajuns de la cămașă la palton, iar la arabi a bătut recordul, fiind dat afară rapid (n.r. – Rednic a pregătit echipa Al Faisaly din Arabia Saudită între iulie și octombrie 2018)”.

Fost coleg de camera cu „Puriul” la Dinamo, Sorin Răducanu a conchis: „Rednic a fost un jucător foarte bun, dar, ca antrenor, nu cred că o va „învia” pe Dinamo. Încet-încet, această echipă se duce la vale!”.

„Atenție, se controlează maşinile cu număr…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.